Klubska miza je najboljša prijateljica dnevne sobe. Postavljena v središču, pred sedežno garnituro, ponuja priročno mesto za odlaganje drobnarij, privlači pa tudi šaro. Če za slednjo potrebujete skrivališče, si omislite klubsko mizo z dvižnim mehanizmom. Pod dvignjeno zgornjo ploskev lahko pospravite časopise in revije, daljinske upravljalnike, zgoščenke, celo kakšno odejo ali blazino. Prednosti dvižne mize pa so še druge.

Ne glede na velikost vašega doma, nikoli ni dovolj prostora za shranjevanje. Zato si, če je le mogoče, omislite dodatno skrivališče tudi tam, kjer ga nihče ne pričakuje. Na primer pod ploskvijo klubske mize. S tem, ko mizo dvignete, pa pridobite še druge ugodnosti:

Delovni prostor

Poleg dodatnega shranjevalnega prostora je glavna prednost klubske mize z dvižnim mehanizmom tudi ustvarjanje funkcionalnega mesta za prenosni računalnik. Kadarkoli vas bo prijelo, da bi brskali po spletu ali še kaj malega postorili za službo, boste to lahko naredili tudi v udobju kavča. Posebne pisalne mize sploh ne boste več potrebovali.

Kotiček za malico

Kadar na dvignjeni klubski mizi ni računalnika, je lahko krožnik s prigrizkom za pred televizor. Veliko lažje je pojesti jed, če se vam ni treba sklanjati, in tudi drobtinic po tleh bo manj, saj bo hrana bližje ustom.

Širok spekter oblik

Prilagodljive klubske mize z dvižno ploskvijo so na voljo v najrazličnejših oblikah – od »vintage« do zelo modernih linij. Če ste že izbrali glavni slog dnevne sobe, ne bo prav nič težko najti še ustrezne dvižne klubske mize, ki se bo podala tudi h kavču, naslanjaču, tabureju ali drugim pohištvenim enotam.

Foto: Pinterest