V salonu Rutar v Ljubljani je stilistka Valentina Vovk dekorirala isto kuhinjo z jedilnico v treh različnih stilih. Oglejte si cene izdelkov, ki so bili uporabljeni.

[Opomba: Članek je dopolnjen s cenami svetil nad jedilno mizo. Najdete jih v tekstu.]

Ista kuhinja je opremljena na tri različne načine; stilistka Valentina Vovk jih je poimenovala mono, retro in color. Dokazala je, da lahko nevtralna kuhinja zavzame več možnih oblik in stilov s pomočjo skrbno izbranega dopolnjujočega pohištva in dekoracije. Za Ambiente je pripravila še stroškovnike, v katerem boste našli specifikacije vseh uporabljenih izdelkov in njihove cene.

Kuhinja Mono

mono-low

Kuhinja je sodobno dekorirana z monokromatskim pohištvom, v katerem še posebej izstopi leseni del kuhinjskega niza. 

Stoli in miza nas bodo skupno prišli 1375 €, za 20-delni jedilni pribor pa bomo odšteli 47,99 €. Elegantna samostoječa luč stane 999,99 €. Celoten stroškovnik si oglejte s klikom na povezavo.

Kuhinja Retro

retro-low

Barvita dekoracija z mehkimi oblikami bo ustvarila retro, mladosten občutek.

Klop pod stensko grafiko stane 269 €, stoli in miza nas bodo skupno prišli 1509 €. Za belo luč nad jedilno mizo, ki odlično dopolni mehke, zaobljene retro oblike, bomo odšteli 54,99 €. Celoten stroškovnik si oglejte s klikom na povezavo.

Kuhinja Color

color-low

Če v prostor vnesemo več močnih barv naenkrat, bo deloval celovito in navdihujoče.

Za stole in mize bomo odšteli 759 €, za zanimiv 3-delni set košar, ki ga je stilistka uporabila namesto stenske dekoracije pa 44,99 €. Bakrena luč nad jedilno mizo stane 399,99 €. Celoten stroškovnik si oglejte s klikom na povezavo.