Februar nas razveseli s praznikom ljubezni, ko se zavemo, kako lepo je ob sebi imeti ljubljeno osebo, ki nas razume in ji lahko zaupamo. To najlepše in najiskrenejše čustvo izkažimo partnerju tako, da mu posvetimo več časa, nežnosti in razvajanja.

Za vas smo izbrali nekaj predlogov, da bo razvajanje v dvoje še lepše.

Ko zadiši po kavi
Vir: www.espresso.si

Retro kavni aparat Illy bo poskrbel za dišečo jutranjo kavo. Svojega partnerja presenetite s pripravo vrhunskega espressa ali pravega italijanskega kapučina. Aparat priznanega italijanskega arhitekta Luca Trazzija pa ne bo navduševal le s kavo, temveč tudi s svojim večnim dizajnom. Zagotovo ga bodo opazili tudi obiskovalci vašega doma!

Zaviti v mehkobo
vir: Pinterest

Kaj je lepšega, kot poležavanje ob osebi, ob kateri vam srce hitreje bije? Za popolno udobje se zavijta v toplo in mehko odejo iz koži prijaznih materialov. Izberita tako z visokim deležem bombaža ali volne, ki vaju bo prijetno grela v domači postelji, ob gledanju televizije na kavču ali branju v fotelju. Z različnim izborom barv in vzorcev je odeja odličen dekorativni element, ki dopolni notranjo opremo.

Čajanka
vir: Pinterest

Ob hladnih večerih se prileže skodelica toplega čaja. Iz izbranih vrst čajnih listov si v čajniku pripravita vajin priljubljen čajni napitek. Steklen čajnik s cedilom zagotavlja pripravo okusnega čaja, saj se steklo ne navzame vonja. Prozorno steklo omogoča da vidita, kdaj je čaj ravno prav močan, steklo pa je preprosto tudi za čiščenje. Čajanka ob dišečem čaju in medenem mafinu vaju bo popeljala v miren zaključek dneva.

Čisto moja skodelica
vir: www.zlatapticka.si

Jutranja kava bo še bolj okusna in dišeča, če jo boste pili iz skodelice, ki je namenjena samo vam. Unikatna skodelica in izviren napis na njej bo ob sproščenem klepetu v družbi vam drage osebe dragoceno preživet čas. Prepustita se aromi in okusu pitja kave v dvoje!

Čokoladne sanje
vir: www.njuskalo.hr

Za ljubitelje čokolade bo izbor čokoladnega fondija dober argument za uživanje. Uporabita svojo najljubšo vrsto čokolade; belo, mlečno ali temno. V stopljeno čokolado lahko pomakata različno sveže sadje, oreščke, piškote, sladoled in vse kar obožujeta v kombinaciji s čokolado. Naj se razvajanje brbončic prične!

Zajtrk v postelji
vir: Pinterest

Privoščita si daljši spanec, lenobno poležavanje in kraljevski zajtrk v postelji. Izberita kakovosten pladenj s predalnikom ali servirno mizico z nogami, ki je primerna za postrežbo obroka v postelji, na kavču ali terasi. Bogato obložen in postrežen z veliko mero ljubezni vaju bo oskrbel s potrebno energijo za uspešen začetek dneva.

Stisn se k men
vir: www.zlatapticka.si

Blazina s pomenljivim napisom bo zagotovo privabila nasmeh in pritrdilni odgovor. Okrasna blazina, na kateri si bosta podprla glavo ali ledveni del, kar nagovarja k sprostitvi in poležavanju. Ljubko in praktično darilo!

Skupni spomini
vir: Pinterest

Da skupna doživetja ne bodo potonila v pozabo, spomine skrbno shranita v dekorativni okvir. Posebni trenutki, ki za večno ostanejo ujeti v fotografije, vaju bodo spomnili na vsa skupna potovanja, izlete in zabave. Vsaka posebej bo prižgala iskrice v očeh, ko se bo pogled ustavil na trenutkih, ki sta jih doživela skupaj.

Dekanter
vir: Pinterest

Steklen dekanter klasične oblike bo elegantno dopolnil svečano pogrnjeno mizo za dva, uporabite pa ga lahko tudi za druge priložnosti. Poseben steklen vrč z nekoliko širšim vratom in sploščenim, širokim trebuhom vama bo omogočil okušanje prave arome vina. Ko ga bosta pretočila v dekanter, se bo vino “prezračilo” in ob stiku z zrakom izrazilo svojo najboljšo aromo. Čin! 

V ritmu mladosti
vir: Pinterest

Se spomnita, kdaj sta nazadnje zaplesala? No, če je minilo že nekaj mesecev ali celo let, potem je čas da se zavrtita ob vajini najljubši glasbi. Glasba z gramofona vaju bo popeljal v čase brezskrbnosti in prve zaljubljenosti. Z nostalgijo se bosta spomnila sramežljivih pogledov in prvih poljubov. Pobrskajta za starimi vinilkami in skupaj se bosta vrnila v čas svojih začetkov.