Kopalnica je tisti prostor, kjer detajli pridejo najbolj do izraza. Aktivirno tipko opazi vsak, ki uporablja stranišče, enako je s kanaleto. Med prhanjem je preprosto ne morete spregledati. Zato ta dva detajla izberite skrbno in premišljeno, s kanaleto Geberit CleanLine50 in aktivirno tipko Geberit Sigma70 ne morete zgrešiti, saj sta prejemnici prestižne nagrade red dot award 2023 v kategoriji oblikovanja izdelkov. Kanaleta CleanLine50 pa je na frankfurtskem sejmu ISH prejela tudi nagrado za inovativnost design plus.

Veliko priznanje za podjetje Geberit

Nova tuš kanaleta Geberit CleanLine50 je prejela kar dve nagradi: red dot award in nagrado za inovacije design plus na mednarodnem strokovnem sejmu sanitarne opreme ISH. Kanaleta je navdušila s svojo minimalistično zasnovo: z le tremi centimetri širine in asimetričnim odtokom s trikotnim obrisom.

Poleg elegantnega, zelo tankega videza in dveh barvnih možnosti, brušenega nerjavnega jekla in črnega kroma, je kanaleta žirijo prepričala tudi s svojimi tehničnimi lastnostmi. Vgrajen naklon optimalno usmerja vodo v odtok. Vgrajeno sito za lase preprečuje, da bi umazanija in lasje zamašili odtok, mogoče ga je tudi preprosto odstraniti in izprati.

»Pri Geberitu si pri razvoju izdelkov vedno prizadevamo za popolno ravnovesje med brezhibno estetiko in zanesljivo funkcionalnostjo,« pravi Tobias Mayr, vodja marketinga za BAS & IFS. »Navdušeni smo, da smo z nagradama za nova izdelka, CleanLine50 in Sigma70, prejeli priznanje za naše dosežke na tem področju.«

Več >>> www.geberit.si

Oblikovalske nagrade

Mednarodno nagrado red dot award žirija strokovnjakov s področja oblikovanja podeljuje vsako leto že od leta 1955. Nagrada velja za eno najpomembnejših nagrad v oblikovalski industriji in je zelo cenjena med potrošniki. Žirija ocenjuje dejavnike, kot so stopnja inovativnosti, funkcionalnost, kakovost, ergonomija in trajnost. Nagrada red dot se podeljuje v različnih kategorijah, med drugim za oblikovanje izdelkov, komunikacijsko oblikovanje in oblikovalsko zasnovo.

Nagrada za inovacije ISH design plus je mednarodna nagrada za oblikovanje, ki se podeljuje na sejmu ISH v Frankfurtu na Majni (Nemčija). Žirija, ki jo sestavljajo oblikovalci, arhitekti in strokovni novinarji, podeljuje nagrade izdelkom, ki navdušujejo s svojimi oblikovnimi in tehničnimi inovacijami. V industriji sanitarne opreme, ogrevanja in klimatizacije (SHK) nagrada ISH design plus velja za eno od pomembnejših nagrad.

Sponzorirana vsebina