Brezžični sesalniki so zaradi svoje fleksibilnosti in enostavne uporabe vedno bolj priljubljeni. Ni spotikanja ob kabel, zaletavanja v podboje vrat in za prenašanje so mnogo lažji in priročnejši. Najboljši med njimi se lahko pohvalijo tudi z izredno močjo sesanja, ki je primerljiva s talnimi sesalniki, ter z nastavki, ki dosežejo prah tudi v najbolj oddaljenih kotičkih doma.

Sesalnik sodi v vsako gospodinjstvo, pri čemer mnogi prisegajo na klasične talne sesalnike. Vendar, ali ste kdaj razmišljali, da bi bil za vaše stanovanje morda veliko bolj primeren akumulatorski sesalnik? Zelo očitne prednosti akumulatorskih sesalnikov so namreč njihova pokončna oblika, ki omogoča, da sesate vzravnano in povsem brez napora kot pri pometanju, ker so lahki in brez kabla, lažje dosežete tudi težko dostopna mesta pod posteljo, kote in špranje, prav tako ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Edino, kar občasno storite, je to, da spraznite zbirno posodo s prahom.  

Izbira baterijskih sesalnikov je dandanes pestra, vedno pa velja staviti na kakovost, kot jo denimo izpolnjuje najnovejši brezžični sesalnik na tržišču – Miele Triflex HX2. Gre za nadgradnjo modela Triflex HX1, ki smo ga že predstavili TUKAJ in TUKAJ ter je najmočnejši sesalnik tega proizvajalca. Je izredno fleksibilen, inteligenten in inovativnega dizajna 3 v 1.

3 v 1

Patentiran dizajn 3 v 1 pomeni, da lahko sesalnik uporabljate na tri različne načine in z lahkoto dosežete vsa obočja svojega doma.

  • Način za doseg: vseeno, ali želite posesati pod pohištvom ali pa odstraniti prah s stropa sobe; z zgoraj nameščeno enoto zlahka sežete pod posteljo ali omaro in tako poskrbite za brezhibno čistočo vašega doma.
  • Način za kompaktnost: želite posesati samo nekaj drobtin s kavča ali odstraniti prah z avtomobilskih sedežev? S samostojno enoto PowerUnit solo je to povsem enostavno: preprosto jo snamete in uporabite neodvisno od sesalnika in električne krtače.
  • Način za udobje: PowerUnit namestite v spodnje območje sesalnika in tako udobno posesate tudi zelo velike prostore, na primer dolge predsobe ali prostorne dnevne sobe.

Zadihajte

Sesalnik Triflex HX2 skrbi tudi za vaše zdravje. Ker je opremljen s filtrom HEPA Lifetime, zagotavlja, da stalno dihate svež zrak. Filter namreč zadrži tudi najmanjše delce prahu. Obenem iz zraka odstrani alergene in viruse ter tako prispeva k higieni zraka v bivalnem okolju.

Sesate lahko vse do 120 minut

Verjetno najpomembnejše vprašanje pa je, koliko časa lahko s takšnim sesalnikom sploh sesate? Kakšna je vzdržljivost baterije? Pri podjetju Miele odgovarjajo takole: »Z zamenljivim litij-ionskim akumulatorjem VARTA lahko brez dodatnega polnjenja sesate do 60 minut. Če potrebujete več časa, je je boljša izbira Triflex HX2 Pro, ki je opremljen z dodatnim akumulatorjem in polnilno enoto, da lahko čas delovanja sesalnika podvojite na do 120 minut.«

Več opreme in modelov

Ali to pomeni, da je na voljo več različic sesalnika Triflex HX2? Točno! Na voljo je z različno opremo – tako zlahka najdete akumulatorski sesalnik, ki najbolj ustreza vašim potrebam pri čiščenju in dosega odlične rezultate. Prav vsi modeli pa so opremljeni z že omenjenim HEPA Lifetime filtrom, motorjem Digital Efficiency, ki proizvaja 60 % več sesalne moči v primerjavi z modelom Triflex HX1, ter omogočajo Aktivacijo funkcije čiščenje finega filtra ComfortClean z obratom pokrova.

Krtačo z LED lučko BrilliantLight imata modela Cat & Dog in Pro.

Razvit in izdelan v Nemčiji

Podjetje Miele svoje aparate razvija že več kot 120 let, pri čemer si vedno prizadevajo za popolnost. Zato ste lahko prepričani, da boste s sesalnikom Triflex HX2 dobili prvovrstnega hišnega pomočnika, ki ga odlikujeta izjemna zmogljivost in kakovost.

Sponzorirana vsebina