Kako ob vseh krtačah za lase, tubah s kremami in pršilih, ki se kopičijo v vaši kopalnici, poskrbeti za red? Ena od možnih rešitev so kopalniške omarice – prostostoječe ali nameščene na steno – ki ponujajo veliko prostora za shranjevanje. Ni pa nujno, da vam več pohištva prinese tudi več reda. Že tudi samo z boljšo organizacijo lahko temeljito izkoristite prostor in opremo, ki jo že imate na voljo.

Pomoč predalov

Umivalniške omarice so zelo dobrodošle za doseganje urejene kopalnice, saj takoj rešijo dve težavi: skrijejo cev za sifon in dobavo vode ter hkrati ustvarijo prostor za shranjevanje pod umivalnikom. V najboljšem primeru imajo tudi predale, v katerih lahko praktično shranite različne pripomočke in dodatke.

Stavite na kakovost

Predali so na voljo v različnih modelih in se ponašajo z različno kakovostjo. Namestiti jih je najbolje na kakovostno izdelana vodila. Ta zagotavljajo, da je mogoče predale odpirati in zapirati enakomerno in zanesljivo, ne da bi pri tem razmetali njihovo vsebino. Nekateri predali imajo vodila, ki se v celoti izvlečejo, kar pomeni, da je tudi predale mogoče izvleči do konca.

Tekoče in brez hrupa

Mehanizem mehkega zapiranja »soft closing« je dodatna funkcija, ki jo najdemo pri sodobni kopalniški opremi. Predal se tako sam zapre že z nežnim potiskom. Mehanizem mehkega zapiranja odpravi dve nevšečnosti za uporabnike: predal ne povzroča hrupa med zapiranjem, odpiranje in zapiranje pa sta tudi upočasnjena, zaradi česar vsebina predala ostane na svojem mestu.

Omarica z ogledalom Geberit Acanto z inovativnimi funkcijami.

Modularni sistem prostora za shranjevanje

S pomočjo modularnega prostora za shranjevanje in z organizatorji za predale lahko omarico za umivalnik naredite še bolj vsestransko, bolj urejeno in optimizirano. Elegantno kopalniško pohištvo Geberit Acanto ponuja veliko prostora za shranjevanje tudi na omejenih površinah, zaradi česar je idealen za kopalnice z majhnimi tlorisi.

Z vložkom za organiziranje, ki ga lahko vstavite v podumivalniško omarico, je omarica še bolj prilagodljiva in uporabna.

Več → geberit.si

Sponzorirana vsebina