Slovenija se lahko pohvali z veliko dobrimi ustvarjalci, umetniki in blagovnimi znamkami. Rešitve in izdelki, ki jih ustvarjajo, navdušujejo tako z možnostmi uporabe, inovativnostjo, trajnostjo kot tudi z vrhunskim dizajnom. Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO) slovenskim izdelkom, ki predstavljajo dobre prakse slovenskih ustvarjalcev in podjetij, ki delujejo v kreativnem sektorju, podeljuje znak odličnosti »Made in Slovenia«.

Med letošnjimi prejemniki znaka odličnosti je tudi podjetje Kronoterm oziroma njihova vsestranska toplotna črpalka VERSI, ki navdušuje z dizajnom, učinkovitostjo ter raznolikostjo v uporabi in izvedbi. S prejetjem znaka odličnosti bo uvrščena v kolekcijo, ki bo v svetu prepoznana kot dobro slovensko oblikovanje, promovirala bo trajnostna načela ter prispevala k sodelovanju med kreativnim in gospodarskim sektorjem.

Okolju prijazna, kompaktna in dovršena

Vodilni slovenski proizvajalec okolju izjemno prijaznih in kakovostnih toplotnih črpalk Kronoterm je toplotno črpalko zrak/voda VERSI predstavil lansko leto. Gre za zelo inovativen izdelek, vsestranski v uporabi in izvedbi, oblikovno dovršen, predvsem pa zasnovan za stavbe s prostorsko omejitvijo ter stavbe z majhnimi potrebami po ogrevanju.

Kompaktno napravo se lahko postavi v najmanjši kotiček doma, na podstrešje, balkon ali teraso ter celo ob bok ostalim gospodinjskim aparatom. Predvsem revolucionarna je uporaba v stanovanjih, saj omogoča lastnikom v večstanovanjskih objektih popolno neodvisnost ter izjemno nizke stroške ogrevanja. Toplotna črpalka VERSI ogreva in hladi prostore ter segreva sanitarno vodo. Raznolikost uporabe in vgradnje omogočajo tri različne izvedbe z možnostjo postavitve zunaj ali znotraj stavbe – VERSI-O, VERSI-I in VERSI-X.

Drugi znak odličnosti za Kronoterm

Kronoterm se ponaša z že dvema znakoma odličnosti Made in Slovenia. Lansko leto je podjetje iz Gomilskega prejelo prvi znak odličnosti Made in Slovenia za toplotno črpalko ADAPT, ki je v okviru promocije kolekcije in umestitve v razstavo Prihodnost bivanja prepotovala pol Evrope in navdušila tako slovenske kot tuje ljubitelje kakovostnega in trajnostnega dizajna. Samo na Design Weeku v Milanu si je toplotno črpalko ogledalo več kot 30.000 obiskovalcev. Verjamemo, da bo tudi VERSI navdušila uporabnike doma in v tujini ter prejela številna priznanja.

Če bi želeli, da za toplino vašega doma poskrbi odlikovana toplotna črpalka VERSI, obiščite Kronotermovo spletno stran www.kronotem.com. Za več informacij jim lahko pišete tudi na info@kronoterm.com ali jih pokličete na 03 703 16 20.

Sponzorirana vsebina