Če imate majhno kopalnico, je težko najti prostor za vse potrebščine. Zlasti za brisače, ki zasedejo veliko. Kam jih torej pospraviti ali obesiti? Na voljo imate številna imenitna stojala, police, koše in obešala, ki jih lahko umestite tudi v najmanjšo kopalniško nišo.

Uporabite vrata 

brisače

Obešalo za brisače namestite na notranjo stran vrat ali na zunanjo stran tuš kabine. Takšno obešalo zasede manj kot individualne obešalne kljukice, istočasno pa nudi prostor za več brisač.

Ob zavesi za prhanje

brisače

Vodilo zavese ob banji lahko še bolj izkoristite. Namestite nanj še dodatno ročko za obešanje brisač in tako ubijte dve muhi na en mah!

Pod polico ali omaro

brisače

Zagotovo imate v kopalnici na steni montirano kakšno polico ali omarico. Prostor pod njo lahko uporabite za obešanje in shranjevanje brisač. Pritrdite le kovinsko palico in delo je končano.

Neizkoriščena vertikala 

brisače

Vertikalni prostor je večinoma neizkoriščen, to velja za vse prostore v stanovanju, tudi za kopalnico. Navpične police in poličke so odlične za shranjevanje brisač ali drugih kopalniških pripomočkov, recimo toaletnega papirja. Takšne police lahko namestite tudi nad straniščno školjko.

Stojala

brisače

Še ena od možnosti pa so kovinska ali lesena stojala. Lahko so prostostoječa ali stenska, v vsakem primeru pa kupite takšna z več obešalnimi palicam.

Radiatorji

brisače

Radiatorjev sicer ne smete prekrivati z oblačili, saj s tem zmanjšate njihovo moč delovanja. Lahko pa si omislite poseben grelec oziroma električni radiator za brisače in tako poskrbite kar za dvoje: shrambo brisač in njihovo toplino, ki bo pozimi zelo dobrodošla.

Lestev

brisače

Nenazadnje si lahko omislite lestev in jo postavite v mrtvi kot kopalnice. Denimo za vrata ali kam v bližino kadi oziroma tuš kabine.

Fotografije: Pinterest