Elegantno obnovljen stan u Kranju sa zabavnom radnom sobom

I u stambenom bloku možemo stvoriti prostoran dom sa zabavnom sobom tinejdžerskom sobom.

0

U razmerno novi stambeni blok, došli su novi vlasnici sa svojim potrebama i željama, te su ga potpuno prilagodili sa novim tlocrtom. Obnovu je vodio studio iz Medvoda, Celovito, koji je sa naručiocima, sad već drugi put sarađivao.  

Stan pre obnove

Obnova koja je trajala četiri meseca, obuhvatala je rušenje nekih pregradnih zidova, čime je stan postao svetliji i prozračniji. Dnevni boravak je udružen sa hodnikom, dve dečije sobe, postale su veća radna soba sa zabavnom i maštovitom opremom.

Promišljena paleta boja – prirodni tonovi hrasta, bela i siva boja – mogla bi delovati šturo i minimalistički, što su arhitekti izbegli tako, da su opremu projektovali sa zanimljivim detaljima – profiliranim kuhinjskim frontalima, drvenim završnim detaljima i probranim ručkama za ormariće. Dom dopunjuju još savremeni dodaci za stan kao i porodična kolekcija umjetničkih dela i grafika.

Vlasnici stana u Kranju se u obnovljenom domu osećaju dobro, što je za projektante obnove najveća satisfakcija.

Enterijer: Celovito

Fotografije: Celovito

Pregled 360°

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA