Dnevi kopalnic v salonu Kolpa

Podjetje Kolpa prvič organizira Dneve kopalnic v svojem salonu v BTC CITY-ju v Ljubljani. dnevi kopalnic se bodo odvijali tri dni, in sicer od 6. 3. do 8. 3. 2019.

0

Podjetje Kolpa ima za seboj leto, kot ga v svoji 40-letni zgodovini še ne pomnijo: razvili so toliko novih izdelkov za program Kolpa san 2019/2020, da jih želijo na enem mestu predstaviti vsem, ki se odločajo za opremljanje ali obnovo kopalnice.

V ta namen organizirajo Dneve kopalnic, kjer bodo obiskovalci lahko njihove nove linije videli in začutili, preverili široko uporabo materialov Kerrock ter se posvetovali s Kolpnimi strokovnjaki.

Novosti

Kolpa je lani razvilo številne novosti tako za program Kolpa san kot Kolpa san PREMIUM.

V programu Kolpa san so pripravili tri konceptualne kopalnice, nove kopalne kadi, ki jim lahko dodamo stilsko osvežene sisteme masažnih šob oziroma masažni steber iz materiala Kerrock za prostostoječe kopalne kadi. V segmentu tuš kadic je posebnost linija Funky, ki ima vgrajen manjši sedež, ki omogoča preprostejše kopanje otrok.

Najširši segment pa so izdelali v programu pohištva. Na trgu tako predstavljajo drzno pohištvo Malaya, elegantno Pandoro, rustikalno Blanche in ekonomično Evelin.

V katalog izdelkov najvišjega cenovnega razreda Kolpa san PREMIUM pa so uvrstili dve novi konceptualni kopalnici – Ramono in Lolly, obe s prostostoječo kopalno kadjo, tuš kadico in zapeljivim pohištvom.

Bogata nagradna igra

V času Dni kopalnic bo podjetje Kolpa priredilo bogato nagradno igro: prva nagrada so družinske počitnice v hotelu Life Class Portorož, druga in tretja nagrada pa bon za nakup izdelkov Kolpa san v višini 1000 oz. 500 evrov.

Salon Kolpa je odprt med od 9:00 do 20:00, ob objektu pa je možno tudi brezplačno parkiranje. Ne zamudite!

Več: Kolpa

Fotografije: arhiv podjetja

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite svoj komentar
Vpišite svoje ime

VARNOSTNA KODA *